Τρόποι Αποστολής

Η εταιρεία μας σας δίνει 3 δυνατούς τρόπους παράδοσης των προϊόντων σας:

Η εταιρεία  ΖΥΘΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ σας αποστέλλει την παραγγελία σας στην έδρα σας, η οποία βρίσκεται εντός Αττικής (Αθήνα - Πειραιάς - προάστια), χωρίς καμιά χρέωση σε περίπτωση αγοράς προϊόντων άνω των 59€ και εκτός Αθηνών άνω των 79€. Σε διαφορετική περίπτωση τα κόστη αποστολής είναι τα ακόλουθα:

Εντός Αθήνας:
Για βάρος έως 5 κιλά το κόστος αποστολής είναι 3,1€, από 5 έως 10 κιλά είναι 5€, ενώ το κόστος για κάθε ένα κιλό επιπλέον των 10 κιλών είναι 0,6€

Εντός Πολής:
Για βάρος έως 5 κιλά το κόστος αποστολής είναι 5,7€, από 5 έως 10 κιλά είναι 11,2€, ενώ το κόστος για κάθε ένα κιλό επιπλέον των 10 κιλών είναι 1,1€

Δυσπρόσιτες Περιοχές:
Το κόστος αποστολής είναι ίδιο με το κόστος αποστολής εντός πόλης προσαυξημένο κατά 6,2 ευρώ.

    
Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς Courier

Η εταιρεία  ΖΥΘΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ σας αποστέλλει την παραγγελία σας με εταιρεία courier . Η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα της παραγγελίας σας, εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως τις 2 εργάσιμες ημέρες. Το ακριβές κόστος των εξόδων μεταφοράς το πληροφορείστε είτε μέσα στο εκάστοτε προϊόν από το αντίστοιχο πεδίο (Κόστος Αποστολής),είτε όταν πάτε να ολοκληρώσετε μια αγορά. Για οποιαδήποτε προϊόν που δεν εμφανίζεται αυτή η πληροφορία ή για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 11825845.
          
Παραλαβή απο το κατάστημα

Η εταιρεία ΖΥΘΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ σας δίνει τη δυνατότητα να παραλαμβάνεται τα προϊόντα, που έχετε παραγγείλει, από το κατάστημά μας κατόπιν επικοινωνία μαζί μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παράδοση μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας (Δευτέρα-Παρασκευή 09.30-16.00 και Σάββατο 09.30-16.00).

Η Εταιρεία  ΖΥΘΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 211 11825845.