Προερχόμενος από τις παραδοσιακές Κεφαλονιτικές συνταγές του
αποστακτηρίου Πολυκαλάς, το Πολυκαλά Πικρό Μαντόλα Λικέρ, 1897 Συλλογή
κατακλύζει τις αισθήσεις με ένα αρωματικό άρωμα πικρού αμυγδάλου, την
εξαιρετική γεύση που γλυκαίνει τον ουρανίσκο και την πολυτελή εμφάνισή του.
Το αμύγδαλο ονομάζεται Μάντολα στην Κεφαλονιά, έτσι το όνομά
του.
Σερβίρεται παγωμένο και μπορεί να συνδυαστεί με φρέσκο
χυμό εσπεριδοειδών ή άλλων φρούτων.
Δοκιμάστε το ακόμη και σε καφέ, σοκολάτα και διάφορα
κοκτέιλ, για να δώσετε μια μοναδική γεύση στο ποτό σας.