Ζυθοποιία Πελοποννήσου

Η ιδέα ίδρυσης της ζυθοποιίας  ξεκινάει πριν από αρκετά  χρόνια όταν οι δημιουργοί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μπύρες από μικροζυθοποιεία του Βελγίου,  της Γερμανίας  και της Ολλανδίας. Ανακάλυψαν ότι η μπύρα είναι ένα τελείως διαφορετικό προϊόν από αυτά που είχαμε συνηθίσει να καταναλώνουμε  στην Ελλάδα. Έτσι “μπολιάστηκαν”  με το μικρόβιο της μικροζυθοποϊiας.

Οι δημιουργοί της  Παναγιώτης Θαμνίδης  και Παναγιώτης Κορδώσης επέλεξαν να ασχοληθούν επιχειρηματικά με την μπύρα και να δημιουργήσουν μια παραγωγική μονάδα στη Νεμέα. Της έδωσαν το όνομα "Ζυθοποιία Πελοποννήσου" και έβαλαν δίπλα, τον διακριτικό εμπορικό σήμα Karma Beer. Από κοντά, και ο Λέων με το γυαλί.

 Το όνειρο ωρίμασε στο μυαλό μας και αποφασίσαμε να το τολμήσουμε. Το όραμα μας ήταν και είναι να φτιάξουμε craft μπύρες με προσωπικότητα, διαφορετικότητα που ο καταναλωτής θα μπορεί να της αναγνωρίζει όταν τις πίνει. Μπύρες που θα φέρουν την προσωπική σφραγίδα του ζυθοποιού αλλά ταυτόχρονα θα ανταποκρίνονται στις νέες τάσεις, πειραματισμούς και γεύσεις που απαιτεί ο σύγχρονος καταναλωτής.