Πάστα πράσινης ελιάς, 200γρ.

3.50€


Προέλευση: Καραβόμυλος



H φυσική διαδικασία που κάνει τη διαφορά ...

Οι ελιές είναι πολύ πικρές όταν πρωτομαζεύονται και δεν μπορούν να φαγωθούν, αλλά απαιτείται πρώτα μια διαδικασία ζύμωσης, για να μειώσουν την εγγενή πικρία τους.

Αυτή η ζύμωση παίζει τεράστιο ρόλο τόσο στη γεύση, όσο και στην υφή του φρούτου.

Στη Bio Olives εφαρμόζουν μια εντελώς φυσική μέθοδο ζύμωσης, χωρίς τη χρήση χημικών. Με αυτόν τον τρόπο, οι ελιές είναι ακόμα πιο υγιής, διευκολύνοντας το σώμα μας να τις χωνέψει, ενώ παράλληλα ενισχύει και τη θρεπτική αξία του προϊόντος.

Άμεσα Διαθέσιμο

Ποσ.: