Κοτσίδες με καπνιστή πάπρικα, 500γρ.

3.50€


Προέλευση: Αττική


Κοτσίδες με 100% Σιμιγδάλι σκληρού σιταριού, Καπνιστή Πάπρικα, νερό  & αλάτι!

500 γρ.

ΣΥΝΤΑΓΗ: Κοτσίδες Καπνιστή Πάπρικα, με σπανάκι, αμύγδαλο και ταχίνι!

Υλικά:

1 πακέτο Κοτσίδες με Καπνιστή Πάπρικα PASTABOUKIS (500γρ.)

3 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

200 γρ. σπανάκι φρέσκο

5 κουτ. σούπας ταχίνι

50 γρ. αμύγδαλα φιλέ, καβουρδισμένα

2 κουτ. σούπας σουσάμι καβουρδισμένο,αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το σπανάκι και σοτάρετε για 2-3 λεπτά.

Αλατοπιπερώνετε και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 1 λεπτό ακόμα.

Παράλληλα βράζετε τα ζυμαρικά PASTABOUKIS (με 100% Σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και καθόλου αλεύρι, Καπνιστή Πάπρικα), πέντε (5’) λεπτά σε μπόλικο αλατισμένο νερό.

Προσθέτετε ½ φλιτζάνι νερό από την κατσαρόλα που βράζουν τα ζυμαρικά στο τηγάνι με το σπανάκι. Αφήνετε τη σάλτσα να βράσει μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους και να μαλακώσει το σπανάκι.

Σε ένα μπολ βάζετε μισό φλιτζάνι νερό από την κατσαρόλα όπου βράζουν τα ζυμαρικά. Προσθέτετε το ταχίνι και ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί.

Παίρνετε τις κοτσίδες απευθείας από την κατσαρόλα, χωρίς να τις σουρώσετε και τις ρίχνετε στο τηγάνι με το σπανάκι. Προσθέτετε τη σάλτσα ταχίνι, ανακατεύετε.

Σερβίρετε ρίχνοντας από πάνω τα καβουρδισμένα αμύγδαλα και το σουσάμι.

Καλή σας όρεξη!

Άμεσα Διαθέσιμο

Ποσ.: